Π. Λιαδέλης: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σχετικά με την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μπαρ

 Π. Λιαδέλης: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σχετικά με την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μπαρ

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη έλαβε ο επιχειρηματίας και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς, στην οποία ενεπλάκησαν έξω από μπαρ στον Βόλο.

H εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορία για βαριά σκοπούμενη βλάβη, η οποία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία τον κατηγορούσε για πλημμέλημα. Για την συμπλοκή συνελήφθησαν συνολικά 8 άτομα.

Το χρονικό της άγριας συμπλοκής

Τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 27χρονος και ένας φίλος του προκάλεσαν επεισόδια μέσα σε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο του Βόλου. Οι υπάλληλοι τους έβγαλαν έξω… σηκωτούς. Λίγο μετά, οι δύο πυροβόλησαν κατά ατόμων έξω από το μαγαζί και έπειτα ξυλοκοπήθηκαν από επτά άτομα -ανάμεσά στους οποίους ήταν και ο ιδιοκτήτης και γνωστός μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Λιαδέλης.

Ειδικότερα, στις 4:30, αυτοκίνητο με τους δύο άντρες επιβαίνοντες -οι οποίοι ήταν σε κατάσταση μέθης- πέρασε με ταχύτητα έξω από το κλαμπ και έπεσαν πυροβολισμοί. Επικράτησε πανικός καθώς έξω από το μαγαζί, βρίσκονταν εργαζόμενοι και πελάτες. Όλοι έπεσαν κάτω και καλούσαν σε βοήθεια, όπως μεταδίδει το gegonota.news.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με το δικό του αυτοκίνητο και άλλοι με μηχανές, άρχισαν να κυνηγούν τον οδηγό του αυτοκινήτου που ακολουθούσε πορεία προς την Νέα Ιωνία. Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από την αστυνομική διεύθυνση.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, οι εργαζόμενοί του και ο πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης κύκλωσαν τον 27χρονο που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, τον έβγαλαν έξω και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, ενώ κάθε κίνηση κατέγραφαν οι κάμερες του αστυνομικού μεγάρου. Αμέσως συνελήφθησαν, αφού πρώτα προκάλεσαν κάταγμα στο πρόσωπο και τραύμα στο μάτι του 27χρονου με το όπλο.

Τη Δευτέρα ασκήθηκε δίωξη εναντίον επτά ατόμων για βαριά σκοπούμενη βλάβη και αποφασίστηκε η κράτησή τους μέχρι την Πέμπτη, οπότε και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν. Η δίωξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς ασκήθηκε στον συνεργό του 27χρονου με το όπλο κρότου που προκάλεσε πανικό στο κέντρο της πόλης, ενώ δίωξη θα ασκηθεί και στον νοσηλευόμενο 27χρονο.

Σχετικά Άρθρα