Πάτρα: Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι

 Πάτρα: Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι

Η έντονη βροχή που πέφτει το απόγευμα της Τρίτης (17/10) στην Πάτρα, δημιούργησε πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλά σημεία της πόλης. Προβλήματα υπάρχουν σε κεντρικές οδούς της Πάτρας, όπως η Όθωνος Αμαλίας και η Ακτή Δυμαίων, ενώ πλημμύρισε μέχρι και ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου.

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheBest, η οδός Ακρωτηρίου επίσης αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα, καθώς έχει μετατραπεί σε ποτάμι και τα οχήματα να κινούνται μετά δυσκολίας.

Επί ποδός βρίσκεται τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και η Αστυνομία, καθώς είναι πολλές οι κλήσεις που έχουν δεχθεί για να παρέμβουν.

Έντονα φαινόμενα σε Θεσσαλία και βορειοδυτική Πελοπόννησο
Υπενθυμίζεται ότι τα φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες ώρες τη χώρα, μετά το απόγευμα της Τρίτης (17/10) επεκτάθηκαν στη Θεσσαλία και στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης θα επηρεάσουν το βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια και τα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα.

Η κακοκαιρία θα είναι κατά τόπους έντονη στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου και στα παράκτια τμήματα της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo, το επεισόδιο βροχόπτωσης τις επόμενες ώρες κατατάσσεται στην κατηγορία 3 (σημαντική).

Οι περιοχές που θα δεχθούν τον μεγαλύτερο όγκο βροχών τις επόμενες ώρες

Σχετικά Άρθρα