Λαμία: Νέο βίντεο με το bullying και τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε 17χρονος μέσα σε σχολείο

 Λαμία: Νέο βίντεο με το bullying και τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε 17χρονος μέσα σε σχολείο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ πατέρα και θείου ενός 17χρονου και μιας συμμορίας ανηλίκων στη Λαμία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA φαίνεται το bullying που προηγήθηκε εις βάρος του 17χρονου με χτυπήματα μέσα στο σχολείο. Όλα ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας όταν δύο 16χρονοι φέρονται να απαίτησαν από 17χρονο συμμαθητή τους, να γονατίσει μπροστά τους για να ζητήσει συγγνώμη και το σχετικό βίντεο να ανέβει στα social media για να διασυρθεί. Όταν σχόλασαν τα πράγματα οξύνθηκαν περισσότερο.

Σύμφωνα με τον 17χρονο, τα μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στον ίδιο και την παρέα του, με το μαθητή της Β’ Λυκείου να ειδοποιεί τον πατέρα και τον θείο του.

Λίγη ώρα μετά στο κέντρο της Λαμίας, πατέρας και θείος άρχισαν να χτυπούν και τους δύο 16χρονους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα, οι τόνοι ανέβηκαν χωρίς να έχει ευθύνη ο πελάτης του.

«Στο δρόμο όταν είδαν την παρέα αυτή, πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να μιλήσουν με τα παιδιά αυτά, εκεί υπήρξε μία μικρή συμπλοκή».

Η κεντρική πλατεία μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, με αυτόπτες μάρτυρες να καταγράφουν από απόσταση με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο ένας από τους 16χρονους που δέχτηκε επίθεση, είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε χτυπήματα αναίτια. Τα βίντεο βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας που συνεχίζει την έρευνα.

Σχετικά Άρθρα