Θηλυκή συμμορία στην Κηφισιά – Χτυπούσε ανήλικα κορίτσια και τους έπαιρνε τα χρήματα

 Θηλυκή συμμορία στην Κηφισιά – Χτυπούσε ανήλικα κορίτσια και τους έπαιρνε τα χρήματα

Θηλυκή συμμορία είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κοριτσιών στην Κηφισιά, καθώς έκανε ληστρικές επιθέσεις σε μαθήτριες και αφού τις ξυλοκοπούσαν, άρπαζαν το χαρτζιλίκι τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μια 16χρονη και αναζητούνται άλλα τουλάχιστον 5 κορίτσια, όλες πλέον κατηγορούμενες, καθώς αναγνωρίστηκαν από μαθήτριες ως τα κορίτσια που τις επιτέθηκαν στην Κηφισιά.

Όλα ξεκίνησαν στις 22:15 ώρα του Σαββάτου, επί συμβολής της Λ. Κηφισίας με την οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά, όταν τέσσερις από τις κατηγορούμενες προσέγγισαν δύο 15χρονα κορίτσια και αφού εξύβρισαν και χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια την μια ανήλικη, εν συνεχεία της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί του Α.Τ. Κηφισιάς και πραγματοποίησαν αναζητήσεις και επί της οδού Κολοκοτρώνη στην Κηφισιά, εντόπισαν την πρώτη ανήλικη κατηγορούμενη μαζί με μια φίλη της, τις οποίες προσήγαγαν, όπου η πρώτη αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα ως μία από τις δράστιδες της επίθεσης, ενώ η δεύτερη αποχώρησε καθότι δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο σε βάρος της.

Από τη έρευνα της ασφάλειας προέκυψε ότι η κατηγορούμενης για «Ληστεία, Σωματική Βλάβη και Εξύβριση, κατά συναυτουργία», απογευματινές ώρες της Κυριακής , μετέβησαν στο Τ.Α. Κηφισιάς μια ακόμη ανήλικη, συνοδεία της μητέρας της, η οποία αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα ως μία εκ των δραστών της σε βάρος της αξιόποινης πράξης και έτσι συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι η κατηγορούμενη διέπραξε τις επίσης τις αξιόποινες πράξεις: Την 21:50 ώρα της 14/10/2023, επί της οδού Κολοκοτρώνη, έμπροσθεν εμπορικού κέντρου, στην Κηφισιά, μαζί με πέντε φίλες της – κατηγορούμενες προσέγγισαν τη 14χρονη μαθητρια, τη χτύπησαν με τα χέρια τους και αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.

Κληθείσα στο Τ.Α. Κηφισιάς, η παθούσα, αναγνώρισε δυο από τις κατηγορούμενες, ως δύο εκ των δραστών της σε βάρος της αξιόποινης πράξης. Επίσης τον περασμένο Αύγουστο, στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, η συγκεκριμένη κατηγορούμενη, απείλησε τη μια ανήλικη, με τη φράση «μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στην Κηφισιά».

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Άρθρα