Ο σύνδεσμος του Δούκα καταγγέλει την παράταξη Μπακογιάννη για προπαγάνδα και συκοφαντία

 Ο σύνδεσμος του Δούκα καταγγέλει την παράταξη Μπακογιάννη για προπαγάνδα και συκοφαντία

Μία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο σύνδεσμος του Χάρη Δούκα καταγγέλει την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη για προβοκάτσια και προπαγάνδα εναντίον του.

Ειδικότερα, καταγγέλλει ότι είναι θύμα «προπαγάνδας» και «συκοφαντίας» που «δεν θα μείνουν αναπάντητες». Όπως επισημαίνεται, με μηνύματα που διακινούν στο διαδίκτυο και στα κινητά τηλέφωνα πολιτών, «κέντρα, παράκεντρα, ακόμα και βουλευτές της κυβέρνησης», επιχειρούν να χειραγωγήσουν την ψήφο των πολιτών.

Τέλος, τονίζεται ότι «οποιαδήποτε παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας παρακολουθείται στενά από τη νομική μας ομάδα» και πως ο συνδυασμός του κ. Δούκα «επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η προπαγάνδα και η συκοφαντία δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Την παραμονή της κάλπης, κέντρα, παράκεντρα, ακόμα και βουλευτές της κυβέρνησης προβαίνουν σε οργανωμένη προβοκάτσια, με μηνύματα που διακινούν στο διαδίκτυο και στα κινητά τηλέφωνα πολιτών. Προσπαθούν με κάθε μέσο να καλύψουν την παταγώδη αποτυχία της θητείας του κ. Μπακογιάννη, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Αθηναίων και επιχειρώντας να χειραγωγήσουν την ψήφο τους.

Ο Συνδυασμός “ΑθήναΤΩΡΑ Χάρης Δούκας” επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του. Οποιαδήποτε παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας παρακολουθείται στενά από τη νομική μας ομάδα.

Την πιο ηχηρή απάντηση, όμως, θα τη δώσουν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι αύριο στις κάλπες».

Σχετικά Άρθρα