Καιρός: Έρχεται μίνι καλοκαιράκι με 30 βαθμούς

 Καιρός: Έρχεται μίνι καλοκαιράκι με 30 βαθμούς

Ηλιοφάνεια και καλοκαιρινές συνθήκες τις επόμενες μέρες με τον Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει ότι έως και τα τέλη της ερχόμενης βδομάδας δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και 30 βαθμούς στα κεντρικά και νότια της χώρας. Ειδικότερα, για το Σάββατο θα έχουμε όσο πιο βόρεια ολοένα και περισσότερη ηλιοφάνεια και στα κεντρικά και νότια συννεφιά. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε ελάχιστες βροχές στην ανατολική Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι να φτάσει τους 27 βαθμούς στα κεντρικά, στους 26 στα νότια και στους 22 με 28 στα βόρεια.

Στην Αττική θα έχουμε το πρωί αραιές συννεφιές και από το μεσημέρι και μετά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια και ίσως λίγα σύννεφα στην Χαλκιδική. Η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς.

Την Κυριακή, θα έχουμε σχεδόν καλοκαιρινό καιρό και ίσως λίγες τοπικές βροχές στα ορεινά της νότιας Κρήτης, αλλά και μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου.

Τη Δευτέρα, στα βόρεια θα έχουμε συννεφιές και μια ενίσχυση των ανέμων στα ΒΒΑ της Ελλάδας. Μάλιστα ίσως έχουμε και κάποιες διάσπαρτες μπόρες αλλά μικρής διάρκειας στο ΒΒΑ Αιγαίο έως τη Θράκη.

Την Τρίτη θα έχουμε περισσότερα σύννεφα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με αποτέλεσμα να έχουμε φαινόμενα στο βόρειο και κεντρικό Ιόνιο.

Την Τετάρτη θα έχουμε περισσότερη ηλιοφάνεια αλλά και εκ νέου βροχές στα δυτικά.

Από την Πέμπτη 19/10 στα ΒΔ θα έχουμε άστατο καιρό, αλλά έως και τις 22 του Οκτωβρίου θα έχουμε ζέστη και υγρασία με την θερμοκρασία να φτάνει τοπικά και τους 30 βαθμούς.

Από τις 22 του μήνα αλλάζει ο καιρός με αξιόλογες βροχές στα δυτικά και βόρεια της χώρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου:

Σχετικά Άρθρα