Θρίλερ για 16χρονη στο Αιγάλεω: Την μαχαίρωσαν στο φρύδι και της άρπαξαν το κινητό

 Θρίλερ για 16χρονη στο Αιγάλεω: Την μαχαίρωσαν στο φρύδι και της άρπαξαν το κινητό

Ακόμα μία ληστεία με θύμα ανήλικο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Αττική. Αυτή τη φορά τρεις άγνωστοι ληστές προσέγγισαν λίγο μετά τις 21:00 μία 16χρονη κοπέλα που βρισκόταν έξω από τον σταθμό του Μετρό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω και αφού την τραυμάτισαν με μαχαίρι στο φρύδι, άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο. Στη συνέχεια, οι ληστές εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Έξω από τον σταθμό του Μετρό έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την ανήλικη στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σήμερα Σάββατο το πρωί το θύμα της επίθεσης αναμένεται να μεταβεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στο Αιγάλεω για να δώσει κατάθεση.

Η δικογραφία που έχει ανοίξει αφορά στα αδικήματα της ληστεία και πρόσκλησης βλαβών. Λίγη ώρα μετά το περιστατικό στο Αιγάλεω οι αστυνομικοί επιλήφθηκαν περιστατικού στην οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά, όπου τρεις ανήλικοι προσέγγισαν 26χρονο και αποπειράθηκαν να του αρπάξουν με τη βία τα χρήματα που είχε πάνω του. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς έφτασαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στους τρεις ανήλικους που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας.

Σχετικά Άρθρα