Δώρα Αυγέρη: “Ο Γιώργος Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη”

 Δώρα Αυγέρη: “Ο Γιώργος Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη”

Ανάρτηση σχετικά με τα ομοφοβικά σχόλια του Γιώργου Αυτιά έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

«Ο Γιώργος Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη», έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή τα ομοφοβικά σχόλια του δημοσιογράφου για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σκληρή απάντηση Κασσελάκη στα ομοφοβικά σχόλια Αυτιά – «Ας πάει σπίτι του»

«Πληρωμένη» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, στον Γιώργο Αυτιά με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος στη σημερινή του εκπομπή σχετικά με τη στράτευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ειδικότερα, τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ήταν αυτά που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Σ. Κασσελάκη, ο οποίος, σε ανάρτησή του στο Twitter, προέτρεψε τον τηλεοπτικό σταθμό να δράσει όπως έκανε και με τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του ομίλου, Βασίλη Χιώτη, τον οποίο και απομάκρυνε από τη θέση του μετά από παρόμοια σχόλια.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους.
Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο.
Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων;
«Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».
Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά.

Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του.

Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο.

Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.

Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».

Σχετικά Άρθρα