Μαρινάκης: “Αμφιβάλλω για το πώς θα διαχειριστούν τα κονδύλια δήμαρχοι που υπερασπίζονται την Παλαιστίνη”

 Μαρινάκης: “Αμφιβάλλω για το πώς θα διαχειριστούν τα κονδύλια δήμαρχοι που υπερασπίζονται την Παλαιστίνη”

Mε δηλώσεις ο Παύλος Μαρινάκης συνέδεσε τα κονδύλια στην τοπική αυτοδιοίκηση και τις αντιλήψεις δημάρχων και περιφερειαρχών σχετικά με το αιματοκύλισμα στη Μέση Ανατολή.«Δεν υπάρχουν δικοί μας και μη δικοί μας δήμαρχοι, αλλά όταν βλέπω δήμαρχο να υπερασπίζεται την Παλαιστίνη μετά από όσα έγιναν, σίγουρα αμφιβάλλω με όλα αυτά τα χρήματα που δίνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση για το πως θα τα διαχειριστούν και τι θα κάνουν», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Παύλος Μαρινάκης εξέφρασε την παρακάτω άποψη: «Θεωρώ ότι αυτοί που είναι κοντά στον φιλελεύθερο χώρο μας, μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα χρήματα».

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Κυριακή χιλιάδες πολίτες επιστρέφουν στις κάλπες για τις επαναληπτικές εκλογές σε δήμους και περιφέρειες, όπου δεν υπήρξε νικητής με ποσοστό πάνω από 43%,από τον πρώτο γύρο. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι μάχη του β’ γύρου θα πραγματοποιηθεί σε αρκετές μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Επιπλέον, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Εκφράζουμε την απόλυτη αλληλεγγύη μας στο λαό του Ισραήλ και είναι αδιανόητο να υπάρχουν αντίθετες φωνές, γιατί είχαμε και μέχρι αντιδράσεις στην αυτονόητη φωτισμό της Βουλής».

«Θα φυλάξουμε τα σύνορά μας από παράνομες μεταναστευτικές ροές, πάντα σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο», συμπλήρωσε σχετικά, καταλήγοντας για το θέμα με την έκκληση, «να μη φτάσουμε στο σημείο να εξισώνουμε το θύτη με το θύμα, κανείς δεν θέλει να συμβαίνει οτιδήποτε τέτοιο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα