Λαμία: Βίντεο από την επίθεση πατέρα σε μαθητές ΕΠΑΛ που χτυπήσαν τον γιο του

 Λαμία: Βίντεο από την επίθεση πατέρα σε μαθητές ΕΠΑΛ που χτυπήσαν τον γιο του

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής συγγενών του 17χρονου στη Λαμία με μαθητές του ΕΠΑΛ οι οποίοι είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον ανήλικο. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 17χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ στη Λαμία απειλήθηκε εντός του σχολείου από δύο 16χρονους μαθητές.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι είπαν στον μαθητή, σύμφωνα με το lamiareport.gr, «ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media ή θα σε μαχαιρώσουμε», με τον 17χρονο να αντιδρά.

Οι δύο 16χρονοι επιτέθηκαν στον ανήλικο έξω από το σχολείο και τότε ο μαθητής ειδοποίησε τον πατέρα και τον θείο του οι οποίοι συνάντησαν τους 16χρονους στο κέντρο της πόλης, στην οδό Υψηλάντη, και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν. Το Mega δημοσίευσε βίντεο από την επίθεση των συγγενών του 17χρονου στους δύο ανήλικους.

Δείτε το βίντεο:

Δύο συλλήψεις

Σημειώνεται πως το περιστατικό σημειώθηκε χθες Πέμπτη (12/10).

Ένας από τους 16χρονους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Τόσο ο πατέρας του 17χρονου μαθητή που δέχθηκε αρχικά την επίθεση όσο και ο ίδιος ο 17χρονος συνελήφθησαν.

Σχετικά Άρθρα