Επίθεση σε μαθητές από γονείς μετά το σχόλασμα – Τραυματίστηκε 16χρονος

 Επίθεση σε μαθητές από γονείς μετά το σχόλασμα – Τραυματίστηκε 16χρονος

Η επίθεση σε μαθητές στη Λαμία, βρίσκεται στο μικροσκόπιο αστυνομικών, μετά τις καταγγελίες ότι πίσω από αυτή, κρύβονται αγανακτισμένοι γονείς.

Οι φερόμενοι ως δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν μαθητές Λυκείου, θέλοντας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να πάρουν το αίμα τους πίσω, για παλιότερες επιθέσεις των παιδιών στα δικά τους. Ο 16χρονος που τραυματίστηκε ανέφερε ότι χτυπήθηκε από ενήλικες που δεν γνώριζε. Δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης παραμένει ανάστατη, καθώς οι συμμορίες ανηλίκων πληθαίνουν όπως και τα επεισόδια το τελευταίο διάστημα.

Ένα ακόμη επεισόδιο με συμπλοκή είχαμε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στη Λαμία. Πιο συγκεκριμενα, μαθητές που είχαν σχολάσει και κατέβαιναν την οδό Υψηλάντη, δέχτηκαν επίθεση από γονείς, λίγο πιο πάνω από την “Άνοιξη” στη Λαμία.

Οι πληροφορίες του lamiareport.gr, αναφέρουν ότι η συμπλοκή ήταν σύντομη και ότι δράστες ήταν γονείς άλλων παιδιών τα οποία στο παρελθόν είχαν δεχτεί επίθεση από τους συγκεκριμένους μαθητές.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν έναν 16χρονο μαθητή ο οποίος ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο.

Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς δέχτηκε αναίτια επίθεση από ενήλικες οι οποίοι πριν είχαν επιτεθεί και σε άλλους μαθητές που προπορεύονταν.

Το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά βίας μεταξύ νεαρών ατόμων στη Λαμία έχουν αυξηθεί ανησυχαστικά, όταν μάλιστα εμπλέκονται και ανήλικοι μαθητές. Τώρα βλέπουμε να μπαίνουν στο χόρο και οι γονείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (06/10), είχαμε συμπλοκή περίπου 30 ατόμων σε πεζόδρομο της πλατείας Λαού. Ένας νεαρός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και είχε πάνω του μαχαίρι και γκλοπ.

Σχετικά Άρθρα