Εκτός ΣΚΑΪ ο Χιώτης – Το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του

 Εκτός ΣΚΑΪ ο Χιώτης – Το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του

Ο Βασίλης Χιώτης απομακρύνθηκε από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3 μετά τον σάλο που δημιούργησε το ομοφοβικό του σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό ήταν απλά το «κερασάκι» για τη συγκεκριμένη απόφαση του σταθμού, καθώς η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει νωρίτερα.

Σύμφωνα πληροφορίες που μεταδίδει το zappit.gr το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών ράγισε πριν από ένα μήνα, όταν ο δημοσιογράφος «συγκρούστηκε» εσωτερικά στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τη στελέχωση του ραδιοφώνου.

Ο Βασίλης Χιώτης ζήτησε την ενδυνάμωση του ραδιοφώνου με νέους συνεργάτες και διαφώνησε με την πρόταση του ΣΚΑΪ να χρησιμοποιήσει δημοσιογράφους από την τηλεόραση για να καλύψει μέρος των αναγκών. Η διαφωνία αυτή πήρε έντονες προεκτάσεις και δημιούργησε βαθύ ρήγμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με το απαράδεκτο σχόλιο του δημοσιογράφου για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, η απομάκρυνσή του από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3 ήταν μονόδρομος.

Ο Σπύρος Μάλλης θα είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ ο Βασίλης Χιώτης προς το παρόν συνεχίζει με την εκπομπή του.

Σχετικά Άρθρα