Δανίκας: Δεν θα έπρεπε να έχει η ΕΥΠ εκτελεστές; Μπαμ μπαμ να σκοτώνουν κατευθείαν

 Δανίκας: Δεν θα έπρεπε να έχει η ΕΥΠ εκτελεστές; Μπαμ μπαμ να σκοτώνουν κατευθείαν

Έναν περίεργο, παράνομο και σίγουρα ασύμβατο με τα ανθρώπινα δικαιώματα τρόπο να προστατευθεί η χώρα από πρόσφυγες που θα προκύψουν εξαιτίας των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, πρότεινε σήμερα ο Δημήτρης Δανίκας. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη:

«Εάν γενικευτεί ο πόλεμος, αν έχουμε ‘ανάφλεξη’ σ’ αυτή την περιοχή, μετά υπάρχει απόλυτη ασσυμετρία. Να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σ’ αυτά. Και πώς θα ξεχωρίζουμε τον οικονομικό μετανάστη από τον άλλο μετανάστη; Αρχίζει ένα πρόβλημα τεράστιο. Υπάρχει ένα ζήτημα με τους διακινητές κύριε Κυρανάκη, δεν ξέρω τι κάνει η ΕΥΠ εκεί, οι μυστικές υπηρεσίες» αναρωτήθηκε αρχικά και μετά ήρθε η… βόμβα. 

«Δεν πρέπει να έχουν εκτελεστές; Δεν πρέπει να εκτελούν; Να σας το πω πιο ωμά, πιο κυνικά, δεν πρέπει να εκτελούν τους διακινητές; Να τους σκοτώνουν, το λέω ανοιχτά, ε βέβαια. Για τιμωρία, κατευθείαν. Αυτό θα έκαναν οι Ισραηλινοί, αυτό θα έκαναν οι Αμερικανοί, μπαμ μπαμ κατευθείαν».

Σχετικά Άρθρα