Γεωργιάδης για Χαλάνδρι: “Αν δεν κερδίσουμε, θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ρούσου”

 Γεωργιάδης για Χαλάνδρι: “Αν δεν κερδίσουμε, θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ρούσου”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει εκφράσει την επιθυμία του να εκλεγεί δήμαρχος στο Χαλάνδρι η Κρίστη Αγαπητού.

Μάλιστα τόσο με πρόσφατη ανάρτησή του όσο και με δηλώσεις του εξέφρασε την άποψή του πως δεν πρέπει να εκλεγεί ξανά ο νυν δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος.

«Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον Δήμαρχο. Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια. Η στήριξη του κ. Χάρη Ρώμα στην κα Κρίστη Αγαπητού δίνει μία ευκαιρία στο Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα και να διασωθεί από την παρακμή. Πρέπει να κάνουμε αγώνα αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή εκεί. Για το καλό του Χαλανδρίου η κα Αγαπητού πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος την Κυριακή», είχε τονίσει μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης (12/10) βρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση της κ. Αγαπητού και τόνισε πως: «Τώρα λοιπόν, βρήκαμε τον βηματισμό μας και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Κυριακής, μπορώ να δώσω μια υπόσχεση. Εάν κερδίσουμε το Χαλάνδρι θα γίνει καλύτερο. Εάν δεν τα καταφέρουμε, γιατί υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο στη ζωή, θα κάνουμε την ζωή του κυρίου Ρούσσου δύσκολη από εδώ και μπρος. Για να μην μπορεί να ταλαιπωρήσει του κατοίκους του Χαλανδρίου. Αν νομίζει ότι ξεμπέρδεψε με εμάς, κάνει πολύ μεγάλο λάθος».

Σχετικά Άρθρα