Λιάγκας: Άθλια τα δημοσιεύματα για τον Καρρά – Σήμερα παίρνει εξιτήριο

 Λιάγκας: Άθλια τα δημοσιεύματα για τον Καρρά – Σήμερα παίρνει εξιτήριο

Ξέσπασε σήμερα μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την υγεία του Βασίλη Καρρά.

«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του και ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει, θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις αριστερά και δεξιά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος. 

Από εκεί και πέρα θεωρώ όχι απαράδεκτο, χυδαίο το να υπάρχουν δημοσιεύματα… θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν βλέπω ανακοινώσεις για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που λένε ότι μετράει μέρες, είναι νεκρός κλπ. Δεν μιλάω για τον Βασίλη αλλά γενικότερα για όποιον άνθρωπο μπορεί να είναι άρρωστος. Για αυτά δεν πρέπει να πέσουν κεφάλια; Αν τα site είναι περιθωριακά και τις εφημερίδες τις διαβάζουν πέντε νοματαίοι, δεν ασχολείται και κανένας» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου τόσο ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς όσο και η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι εξαιτίας των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται τις τελευταίες 3-4 μέρες στο νοσοκομείο και σήμερα παίρνει εξιτήριο. Η υγεία του είναι καλύτερα, ωστόσο θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του από το σπίτι. 

Σχετικά Άρθρα