Καιρός- Αρναούτογλου: Φθινόπωρο από 20/10 στη Β.Ελλάδα, καλοκαίρι στη Ν.Ελλάδα

 Καιρός- Αρναούτογλου: Φθινόπωρο από 20/10 στη Β.Ελλάδα, καλοκαίρι στη Ν.Ελλάδα

Ποτιστικές βροχές και όχι κάτι ακραίο από βδομάδα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού, εκτός από τα ΒΔ της Κρήτης.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει παντού και το βράδυ θα έχουμε αραιές συννεφιές στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας.

Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι να φτάσει τους 26 βαθμούς στα κεντρικά, στους 25 στα νότια και στους 22 με 28 στα βόρεια.

Στην Αττική, θα έχουμε από το πρωί λιακάδα και τη νύχτα ξαστεριά. Η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς.

τη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια επίσης από το πρωί αλλά και κάποιες ομίχλες. Η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

Το Σάββατο, θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και ίσως κάποιες μπόρες θα έχουμε στα ΝΔ σύνορα της Τουρκίας.

Την Κυριακή, επίσης ήλιος παντού με τα δωδεκάνησα έως την Κύπρο να έχουμε μπόρες και βροχές.

Τη Δευτέρα, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί, αλλά κάποια σύννεφα θα πυκνώνουν στα βόρεια της χώρας με αποτέλεσμα να έχουμε κάποια φαινόμενα στα ΒΑ, αλλά και στα δυτικά της χώρας.

Την Τρίτη, θα έχουμε περισσότερα φαινόμενα στα δυτικά και ΒΔ περιοχές της χώρας με κάποιες τοπικές μπόρες και καταιγίδες.

Την Τετάρτη 18/10 θα έχουμε φαινόμενα στα δυτικά με μπόρες στο βόρειο Ιόνιο και την Πέμπτη τα φαινόμενα θα επιμείνουν στις ίδιες περιοχές.

Την Παρασκευή όμως 20/10 και μετά θα έχουμε ακόμη περισσότερες βροχές στα βόρεια της χώρας. Όμως στα νότια της Ελλάδας δεν θα μας εγκαταλείψει και δεν αποκλείεται να έχουμε και υψηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

Σχετικά Άρθρα