Τελεσίγραφο Κασσελάκη: “Όποιος αρνηθεί να αναλάβει ρόλο τομεάρχη, θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων”- Οργιώδες παρασκήνιο για την “σκιώδη κυβέρνηση” του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

 Τελεσίγραφο Κασσελάκη: “Όποιος αρνηθεί να αναλάβει ρόλο τομεάρχη, θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων”- Οργιώδες παρασκήνιο για την “σκιώδη κυβέρνηση” του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

“Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος”, αναφέρει με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των ονομάτων των νέων τομεαρχών και εν μέσω τριβών, καθώς αρκετοί βουλευτές έχουν αρνηθεί να αναλάβουν ρόλους, διαμαρτυρόμενοι εμμεσα αλλά σαφώς για τον ρόλο του Παύλου Πολάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προαναγγέλει πως όποιος ή όποια βουλευτής/ τρια αρνηθεί να αναλάβει ρόλο τομεάρχη και να συνταχθεί με τη νέα ιεραρχία στο προεδρείο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει εκτός των ψηφοδελτίων του κόμματος στις επόμενες εκλογές.

Η δήλωση Κασσελάκη

Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή.
Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη.
Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει:
Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Και οποία ή οποίος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο http://iSyriza.gr . Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.

Σχετικά Άρθρα