Ο Χιώτης ζήλεψε… Μπέο- Όταν δικαιολογήθηκε για το ομοφοβικό σχόλιο στον Κασσελάκη το έκανε χειρότερο

 Ο Χιώτης ζήλεψε… Μπέο- Όταν δικαιολογήθηκε για το ομοφοβικό σχόλιο στον Κασσελάκη το έκανε χειρότερο

Λίγες μέρες μετά τα χυδαία σχόλια Μπέου φαίνεται ότι… ζήλεψε και ο διευθυντής του ΣΚΑΙ 100,3 και Βασίλης Χιώτης ο οποίος στη ραδιοφωνική του εκπομπή προχώρησε με το γνωστό του ύφος μεταξύ σοβαρού και αστείου σε ένα εξίσου χυδαίο ομοφοβικό σχόλιο κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε συζήτηση για το μέρος που θα καταταγεί στον στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο διευθυντής του Σκάι 100,3 είπε, ενώ ταυτόχρονα γελούσε ότι «βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα». Μάλιστα, ο συμπαραγωγός της εκπομπής, Νότης Παπαδόπουλος, του είπε «να μαζευτεί».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια, ο Βασίλης Χιώτης επανήλθε με ανάρτηση στο twitter για να «δικαιολογηθεί», αναφέροντας ότι «επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω: Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ».

Το 2016 ένα τότε… λάθος του Βασίλη Χιώτη για το σπίτι που διέμενε ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε οδηγήσει σε έξοδο από τον ΔΟΛ. Τότε ως Διευθυντής του ΒΗΜΑ FM είχε πει ότι ο Αλέξης Τσίπρας λέει ψέματα ότι μένει στο ενοίκιο και ότι το σπίτι του ανήκει. Ότι μάλιστα πήρε το σπίτι σε πλειστηριασμό, ενώ ο ιδιοκτήτης είχε αυτοκτονήσει.

Μετά και αφότου είχε εξαναγκαστεί μετά τις αντιδράσεις σε παραίτηση παραδέχτηκε πάλι ότι ήταν λάθος.

Σχετικά Άρθρα