Ιωακειμίδης: Η δεύτερη θέση μας γεμίζει ευθύνη – Τα 12 ονόματα που εκλέγονται

 Ιωακειμίδης: Η δεύτερη θέση μας γεμίζει ευθύνη – Τα 12 ονόματα που εκλέγονται

Ψηφοφορία από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Ιωακειμίδη. Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)

Η δεύτερη θέση μας γεμίζει ευθύνη προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στον ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης, εντός και εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, με μόνο γνώμονα και ενδιαφέρον το καλό της Αττικής και των πολιτών της», σημειώνει σε δήλωση του ο επικεφαλής του Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης, Γιώργος Ιωακειμίδης. «Θα είμαι σταθερά παρών στην Περιφέρεια Αττικής, με οδηγό το πρόγραμμά μας, για να κάνουμε δημιουργική αντιπολίτευση και να προωθήσουμε κάθε πρόταση που ανακουφίζει τον πολίτη και θα θωρακίζει την Αττική», επισημαίνει.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Ιωακειμίδη:

Ευχαριστώ τους κατοίκους της Αττικής που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής.

Η δεύτερη θέση μάς γεμίζει ευθύνη προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στον ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης, εντός και εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, με μόνο γνώμονα και ενδιαφέρον το καλό της Αττικής και των πολιτών της.

Θα είμαι σταθερά παρών στην Περιφέρεια Αττικής, με οδηγό το πρόγραμμά μας, για να κάνουμε δημιουργική αντιπολίτευση και να προωθήσουμε κάθε πρόταση που ανακουφίζει τον πολίτη και θα θωρακίζει την Αττική.

Οι δώδεκα περιφερειακοί σύμβουλοι που θα απαρτίζουν την ομάδα του Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής είναι οι εξής:

Κεντρικός Τομέας:

ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ( ΡΑΝΙΑ)

Βόρειος Τομέας:
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ)

Νότιος Τομέας:
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

Δυτικός Τομέας:
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Πειραιάς:
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΑΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ανατολική Αττική:
ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΥΡΤΩ

Δυτική Αττική:
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικά Άρθρα