Διευκρινίσεις Αποστολάκη:”Παραφράστηκε η δήλωσή μου”

 Διευκρινίσεις Αποστολάκη:”Παραφράστηκε η δήλωσή μου”

Διευκρινίσεις έδωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι αναφορές του για τους «αντάρτες» της ΝΔ και τη στήριξή τους στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Παραφράστηκε η δήλωσή μου», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ραδιοφωνική εκπομπή των «Παραπολιτικών» και εξήγησε στη συνέχεια: «Είπα ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις και είπα ανάλογα θα δούμε τι θα μπορούσε να υποστηριχθεί. Είναι ξεκάθαρο ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τα προοδευτικά ψηφοδέλτια».

«Έχει πει και ο κύριος Κασσελάκης ότι στηρίζει τα προοδευτικά ψηφοδέλτια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ευάγγελος Αποστολάκης και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήμουν ξεκάθαρος, ερμηνεύτηκε λίγο διαφορετικά».

Για την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΒ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε: «Η Αριστερά δεν δαιμονοποιεί το κεφάλαιο. Αυτό είπε ο κύριος Κασσελάκης. Δεν είναι σημείο αναφορά οι φόροι. Δεν θα αυξήσει φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση χθες ήταν στο πλαίσιο για να δοθεί η θέση που έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της οικονομία. Οι λεπτομέρειες θα κουβεντιαστούν στην πορεία».

Σχετικά Άρθρα