Ισραήλ: Αστυνομικοί καταδιώκουν και σκοτώνουν στρατιώτες της Χαμάς (σκληρό vid)

 Ισραήλ: Αστυνομικοί καταδιώκουν και σκοτώνουν στρατιώτες της Χαμάς (σκληρό vid)

Το απόλυτο χάος επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς. Οι μάχες είναι σφοδρές, ενώ σημειώνονται ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους, όπως δείχνει βίντεο όπου φαίνονται δύο ένοπλοι Παλαιστίνιοι να σκοτώνονται σε καταδίωξη σε ισραηλινό αυτοκινητόδρομο αφού ένας αστυνομικός τους πυροβόλησε με πιστόλι.

Η ισραηλινή αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από το περιστατικό, το οποίο θεωρείται ότι έλαβε χώρα στην εθνική οδό 25, λίγο βόρεια της πόλης Νεβιτότ, η οποία βρίσκεται μόλις πέντε μίλια από τα σύνορα με τη Γάζα.

Το υλικό από κάμερα στο κράνος του αστυνομικού, το οποίο φαίνεται να δείχνει ότι η καταδίωξη κατευθυνόταν προς τα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα, δείχνει τον αστυνομικό που οδηγούσε μοτοσικλέτα να βγάζει το υπηρεσιακό του όπλο και να πυροβολεί εναντίον ενός γκρι αυτοκινήτου με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ.

Αφού ο αστυνομικός πυροβολήσει τρεις φορές με το όπλο του, το αυτοκίνητο φαίνεται να επιβραδύνει και να στρίβει ελαφρώς, πριν σταματήσει εντελώς.

Δύο ακόμη αστυνομικοί φαίνονται να βγαίνουν από ένα περιπολικό και να πυροβολούν γρήγορα εναντίον του οχήματος.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα