Τζιτζικώστας: “Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι περιφερειάρχης όλων”

 Τζιτζικώστας: “Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι περιφερειάρχης όλων”

Τη δέσμευση ότι δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη των πολιτών ανέλαβε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, από το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Αλληλεγγύη δυναμώνουμε τη Μακεδονία», όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου.

«Θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια να δίνω τη μάχη για να βρίσκεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πρώτη γραμμή της Ελλάδας και στην κορυφή της Ευρώπης», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων ανεξαιρέτως».

Ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα ως μία «εντολή υψηλής ευθύνης» ώστε να συνεχιστεί, όπως είπε, η δουλειά που γίνεται στην Κεντρική Μακεδονία. «Είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα χρόνια παλεύουμε καθημερινά για να φέρουμε αποτελέσματα για τον τόπο μας και η Κεντρική Μακεδονία σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες περιφέρειες πανευρωπαϊκά», σημείωσε.

Όσιν αφορά τον προεκλογικό αγώνα τόνισε: «Ήταν ένας ωραίος αγώνας. Αυτά τα τελευταία 4 χρόνια αλλά και τις τελευταίες 40 μέρες που βρέθηκα κοντά σας πόλη-πόλη, χωριό-χωριό, γειτονιά-γειτονιά μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, συζητήσαμε, περάσαμε όμορφες στιγμές μαζί». Παράλληλα ευχαρίστησε τους άλλους οκτώ υποψήφιους περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας για τον αγώνα που έδωσαν και έκανε λόγο για ένα παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. «Το μήνυμα που στέλνουμε σήμερα σε όλη την Ελλάδα από την καρδιά της Μακεδονίας είναι ότι εδώ είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σήμερα το βράδυ. Είμαστε όλοι νικητές», συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα