Κουτσούμπας: Ανεβαίνει η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ

 Κουτσούμπας: Ανεβαίνει η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ

«Ενισχύεται αργά, αλλά σταθερά ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής», τόνισε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στις δηλώσεις του για τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής (08.10.20230, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε λόγο για «απεγκλωβισμό των εργατικών λαϊκών δυνάμεων από αστικά κόμματα», σημειώνοντας ότι ανεβαίνει η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ. «Αυτή η τάση εκφράστηκε σήμερα με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης», υπογράμμισε.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εξήρε τα αποτελέσματα της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής, όπου συγκέντρωσε 14%. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρωτιά Πελετίδη στον Δήμο Πατρέων με ποσοστό 41%.

Όπως σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας, «για πρώτη φορά αρκετοί συνδυασμοί που στήριξε το ΚΚΕ θα δώσουν τη μάχη στον β’ γύρο» την επόμενη Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου. Κάλεσε, μάλιστα, τον ελληνικό λαό να δώσει μήνυμα νίκης στις δεύτερες κάλπες. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κατέληξε, λέγοντας ότι πλέον μεγαλώνουν οι ευθύνες των σχημάτων του κόμματος.

Σχετικά Άρθρα