Δώρα Αυγέρη: “Σήμερα καλούμαστε να ψηφίσουμε με σύνεση για την αλλαγή, τη δημοκρατία, την προκοπή και την πρόοδο”

 Δώρα Αυγέρη: “Σήμερα καλούμαστε να ψηφίσουμε με σύνεση για την αλλαγή, τη δημοκρατία, την προκοπή και την πρόοδο”

Ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Ευκαιρία αλλά και ευθύνη για τους πολίτες χαρακτήρισε την ψήφο στις αυτοδιοικητικές εκλογές η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στην Περαία.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Δώρα Αυγέρη καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν τίμιους και ικανούς ανθρώπους, που θα δουλεύουν για να ομορφαίνουν και να ζωντανεύουν τις πόλεις και τα χωριά. «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται στο πλευρό και στηρίζει το έργο τέτοιων ανθρώπων» σημειώνει.

«Σήμερα καλούμαστε να ψηφίσουμε με σύνεση. Γιατί, και στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση κρίνεται το ποιοι έρχονται για να κάνουν “δουλειές”, να είναι το δεξί χέρι της επιτελικής κεντρικής εξουσίας και ποιοι για να κάνουν δουλειά προς όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας» αναφέρει ακόμη και καταλήγει: «Για την αλλαγή, τη δημοκρατία, την προκοπή και την πρόοδο».

Σχετικά Άρθρα