Μέση Ανατολή: 100 Ισραηλινοί νεκροί από την επίθεση της Χαμάς – 198 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

 Μέση Ανατολή: 100 Ισραηλινοί νεκροί από την επίθεση της Χαμάς – 198 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά την επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ με τις εξελίξεις να τρέχουν ενώ τα νέα που έρχονται για νεκρούς -και από τις δύο πλευρές- τροποποιούνται διαρκώς.

Τουλάχιστον 100 Ισραηλινοί έχουν χάσει τη ζωή τους

Τουλάχιστον 100 Ισραηλινοί σκοτώθηκαν από την επίθεση της Χαμάς, μετέδωσε ο ισραηλινός σταθμός N12. 

Ο επιχειρησιακός ηγέτης της Χαμάς και ιδρυτής της στρατιωτικής πτέρυγας Κασάμ της οργάνωσης, ο Σαλάχ αλ Αρούρι, δήλωσε ότι η οργάνωση κρατάει αιχμαλώτους αρκετούς Ισραηλινούς ώστε να υποχρεώσει το Ισραήλ να απελευθερώσει όλους τους Παλαιστίνιους κρατούμενους στις φυλακές του.

Το ισραηλινό δίκτυο N12 μετέδωσε ότι περίπου 50 ισραηλινοί όμηροι κρατούνται από ενόπλους της Χαμάς στο κιμπούτς Μπίρι κοντά στο σύνορο με τη Γάζα. 

198 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Αξιωματούχοι Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσαν ότι 198 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα.

Από την άλλη, το ισραηλινό δίκτυο N12 μετέδωσε ότι περίπου 50 ισραηλινοί όμηροι κρατούνται από ενόπλους της Χαμάς στο κιμπούτς Μπίρι κοντά στο σύνορο με τη Γάζα.

Σχετικά Άρθρα