Γιάννης Ιωαννίδης: Ξέσπασαν σε κλάματα Γιούλα Ιωαννίδη και Νίκος Γκάλης

 Γιάννης Ιωαννίδης: Ξέσπασαν σε κλάματα Γιούλα Ιωαννίδη και Νίκος Γκάλης

Ήταν όλοι εκεί ξανά, σαν να μην πέρασε μια μέρα, όχι όμως για χαρά, αλλά για λύπη, για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη, τον λατρεμένο «Ξανθό» του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ. Ράγισε καρδιές η σύζθγος του θρυλικού κόουτς, Γιούλα, και ο μεγαλύτερος παίκτης που ανέδειξε ποτέ η χώρα μας – Νίκος Γκάλης. Δύο κομβικοί στη ζωή του Γιάννη Ιωαννίδη άνθρωποι συναντήθηκαν, η συγκίνησή τους δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Εμφανώς καταβεβλημένη, η σύζυγος του «Ξανθού» δεν μπορούσε να σταθεί και μπήκε στο αυτοκίνητο να καθίσει, κρατώντας ένα (σβηστό) τσιγάρο στο χέρι. Ήταν μάλιστα η ίδια μάρκα με τα τσιγάρα που άναβε ο άντρας της στο παρελθόν και είχαν γίνει σήμα-κατατεθέν του, προτού τελικά αποφασίσει να κόψει το κάπνισμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μόλις ο Νίκος Γκάλης άφησε ένα κίτρινο λουλούδι στο φέρετρο του Γιάννη Ιωαννίδη, αναζήτησε τη σύζυγο του «Ξανθού», Γιούλα. Εκείνη, μόλις τον είδε, άνοιξε την αγκαλιά της και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα, σε μια στιγμή που προκάλεσε «ανατριχίλα» σε όσους την είδαν από κοντά. Άλλωστε, είναι σχεδόν ελάχιστες, αν όχι μηδαμινές, οι φορές που έχει δει κανείς τον Νίκο Γκάλη να δακρύζει.

«Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα» φέρεται να είπε στον Γκάλη η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, σύμφωνα με το MEGA. Και εκείνος της απάντησε: «Θα μπορέσεις να ζήσεις, θα μπορέσουμε μαζί. Από δω και πέρα, εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου, εγώ και η δική μου οικογένεια θα σε αγκαλιάσουμε. Θα θυμάσαι πάντα τον Γιάννη και θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός».

Σχετικά Άρθρα