Συγκλονισμένος ο Γκάλης με Ιωαννίδη: “Τον είχα σαν μεγάλο αδελφό”

 Συγκλονισμένος ο Γκάλης με Ιωαννίδη: “Τον είχα σαν μεγάλο αδελφό”

Το παρόν στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο έδωσε ο Νίκος Γκάλης. Η σορός του κορυφαίου Έλληνα προπονητή βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 6/10 στο θρυλικό Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Ο Νίκος Γκάλης προχώρησε σε δηλώσεις για τον Γιάννη Ιωαννίδη, αναφέροντας τα εξής: «Μεγάλη συγκίνηση σήμερα για όλο τον αθλητικό κόσμο. Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με μια κουβέντα, θα έλεγα πως είναι άνδρας, ό,τι είχε να σου πει, στο έλεγε απευθείας στο προσωπό σου. Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει μεγάλη ομάδα τον Άρη.

Ανδρωθήκαμε μαζί, τον είχα σαν μεγάλο αδελφό, έβαζε την ομάδα πανω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος. Είναι δύσκολη μέρα και για εμένα και για όλους τους Αρειανούς. Θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια, στην οικογένειά του. Ήταν δάσκαλος, μας έδινε πολλές συμβουλές. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές μαζί, πολλές χαρές και πολύ λίγες λύπες.

Είναι αλήθεια, ούτε εγώ, ούτε εκείνος μπορούσαμε την ήττα. Μπορεί μερικοί να τον κατηγορούσαν για τον τρόπο του, αλλά όπως σας είπα ήταν ευθύς και αυτό το σεβόμουν», ανέφερε ο Νίκος Γκάλης στα ΜΜΕ που βρίσκονταν εκεί.

Σχετικά Άρθρα