Απάντηση Καπουτζίδη σε Βορίδη για τον γάμο ομοφύλων: Δεν εκτιμούμε την άποψη σου

 Απάντηση Καπουτζίδη σε Βορίδη για τον γάμο ομοφύλων: Δεν εκτιμούμε την άποψη σου

Στις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη και την αντίθεση του για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσω instagram story, αναφέροντας η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα δεν θέλει την ψήφο του υπουργού επικρατείας, καθώς δεν εκτίμησε ποτέ την άποψη του. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε: «Δεν χρειαζόμαστε την ψήφο σου και δεν εκτιμούμε την άποψή σου. Δεν έχεις την παραμικρή γνώση για το θέμα, κανένα βίωμα και η επιχειρηματολογία σου είναι τόσο αδύναμη που θα κατέρρεε μέσα σε τρία λεπτά σε μια κατά πρόσωπο αντιπαράθεση».

Οι δηλώσεις Βορίδη

«Εγώ την άποψή μου την προσωπική την έχω εκφράσει, είμαι αντίθετος. Έχω πει ότι δεν θα το ψηφίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά το βράδυ της Πέμπτης (05/10) στο Action24, όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τη συζήτηση ως «ακαδημαϊκού και θεωρητικού χαρακτήρα», από τη στιγμή που «δεν ανοίγει από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό το θέμα», ενώ έσπευσε να διαχωρίσει εκ νέου τη θέση του, συμπληρώνοντας ότι «εγώ δεν είμαι, αν θέλετε, “της ακαδημίας” για να κάνω αυτή τη συζήτηση. Ας συζητηθεί σε επίπεδο “δημοσιολογούντων”».

Σχετικά Άρθρα