Νέα στοιχεία για το ελικόπτερο που έπεσε στην Εύβοια – Γιατί δεν κατάφερε να βγει ο πιλότος ενώ βυθιζόταν

 Νέα στοιχεία για το ελικόπτερο που έπεσε στην Εύβοια – Γιατί δεν κατάφερε να βγει ο πιλότος ενώ βυθιζόταν

Πάνω από δέκα ημέρες έχουν περάσει από την πτώση του ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου της Εύβοιας κατά τις ημέρες της κακοκαιρίας. Μία πτώση που οδήγησε στον θάνατο τον χειριστή του ελικοπτέρου αλλά έως σήμερα δεν έχουν δοθεί απατήσεις για το ποιος του ζήτησε να πετάξει ούτε το ακριβώς έγινε.

Μιλώντας στο LIVE NEWS, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε πως σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ερευνητές της υπόθεσης, φαίνεται πως ο άτυχος πιλότος τη στιγμή της πρόσκρουσης στη θάλασσα χτύπησε το κεφάλι του στα ταμπλό του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με ενδείξεις, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ο πιλότος δεν φορούσε το πάνω μέρος της ζώνης και χτυπά στο ταμπλό, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί.

Προσπαθεί να λύσει τις υπόλοιπες ζώνες και κάνει προσπάθεια να ανοίξει την πόρτα που δεν είχε ακόμα βυθιστεί. Όπως φαίνεται, η πόρτα τελικά άνοιξε αλλά λόγω της ζάλης και της πίεσης του νερού, τελικά βυθίζεται και πνίγεται.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς και τους πραγματογνώμονες, ένα από τα θέματα που θα τεθεί είναι γατί δεν είχε πλωτήρες το ελικόπτερο.

Σχετικά Άρθρα