Κασσελάκης: Τήρησε την υπόσχεση του και δώρισε 8 κλιματιστικά στο σχολείο ΑμεΑ που είχε επισκεφθεί

 Κασσελάκης: Τήρησε την υπόσχεση του και δώρισε 8 κλιματιστικά στο σχολείο ΑμεΑ που είχε επισκεφθεί

Στην ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ειπώθηκε κάτι που αποδεικνύει ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κρατάει τις υποσχέσεις του. Όταν πριν μερικές μέρες είχε επισκεφθεί το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για ΑΜΕΑ της Καλλιθέας είχε υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει να το εξοπλίσει με κλιματιστικά. Το έκανε και μετά πέταξε το… γάντι σε υπουργούς της κυβέρνησης που «αφήνει αυτά τα παιδιά στη μοίρα τους».

Μιλώντας για πρώτη φορά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε αναφερόμενος στα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι «αντί να ζητήσουν συγγνώμη από δασκάλους, γονείς και παιδιά, ειρωνεύονται. Ε, ναι λοιπόν, αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή την ανάγκη, από ανθρωπιά και αλληλεγγύη, να κάνω μια δωρεά για 8 air condition, για να μην κρυώνουν τα παιδιά και οι δάσκαλοι τον χειμώνα. Να κάνω μια δωρεά ένα διάδρομο κι ένα ποδήλατο, ώστε να μπορούν να αθλούνται. Την έκανα τη δωρεά.

Και λοιπόν; Ας κάνουν και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης και η κ. Μιχαηλίδου και ο κ. Καραμανλής. Ας κάνουν μια αντίστοιχη δωρεά. Την όποια προσωπική πράξη αλληλεγγύης ο καθένας. Ας την κάνουν, από την στιγμή που η κυβέρνηση αφήνει αυτά τα παιδιά στη μοίρα τους».

Σχετικά Άρθρα