Κόντρα Πολάκη-Αγαπηδάκη στη Βουλή: “Κάνατε υπουργό το τρολ της Πειραιώς” – “Φέρνετε την ”Πολάκεια” πολιτική”

 Κόντρα Πολάκη-Αγαπηδάκη στη Βουλή: “Κάνατε υπουργό το τρολ της Πειραιώς” – “Φέρνετε την ”Πολάκεια” πολιτική”

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στην ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη με φόντο τους εμβολιασμούς αλλά και το δημόσιο σύστημα Υγείας. Ο κ. Πολάκης, άσκησε κριτική λέγοντας ότι δεν ήρθαν όταν έπρεπε, έστω και καθυστερημένα, οι θεραπείες των μονοκλωνικών αντισωμάτων ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «δεν είχε πραγματικές ΜΕΘ». Κατηγόρησε την κ. Αγαπηδάκη ότι ψεύδεται αναφορικά με τον θάνατο των ανεμβολίαστων και όταν εκείνη έστρεψε το πρόσωπό της προς την αντίθετη κατεύθυνση της είπε: «ναι, στρίψτε τη μούρη σας».

Η αναπληρώτρια υπουργός έλαβε τον λόγο αμέσως μετά και σήκωσε το γάντι λέγοντας ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα στο Πολάκειο υφος, τώρα ανακαλύψαμε ότι έχει βάλει μπροστά να φέρει και την Πολάκεια επιστήμη, την Πολάκεια πολιτική. Αναρωτιέμαι εάν ο κ. Κασσελάκης που είναι αμερικανοσπουδαγμένος ασπάζεται τις απόψεις του».

Επιπλέον, σημείωσε ότι θυμάται τον κ Πολάκη να φωνάζει έξω από το παράθυρό της μαζί με αντιεμβολιαστές. «Εγώ θα σας πω ότι αν ασχολιόμουν με την κάθε συκοφαντία δεν ξέρω αν έβρισκα το χρόνο να κάνω το έργο που προσπαθείτε να αποδομήσετε, αναπαράγοντας και εκτοξεύοντας αυτές τις συκοφαντίες. Ίδια τακτική, όπου βρίσκετε έργο προσπαθείτε να αποδομήσετε το πρόσωπο, δεν πειράζει, συνεχίστε», τόνισε.

«Αυτή η τοποθέτηση Αγαπηδάκη περί πολάκειο ήθους έρχεται σε συνέχεια μιας δημοσίευσης πολλά χρόνια πριν, που λέει τα εξής, “φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιογιό” αυτή εδώ είναι υπουργός υγείας», ανταπάντησε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε, «στην πραγματικότητα είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό. Δηλαδή αυτό το ΤΡΟΛ της υπόγας της Πειραιώς την κάνατε υπουργό Υγείας».

Σχετικά Άρθρα