Η Αγαπηδάκη αρνήθηκε “επιδεικτικά” να δώσει το χέρι της στον Πλεύρη

 Η Αγαπηδάκη αρνήθηκε “επιδεικτικά” να δώσει το χέρι της στον Πλεύρη

Ως «απαράδεκτη» χαρακτήρισαν την αντίδραση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη, στελέχη της ΝΔ και όχι μόνο, η οποία μέσα στη Βουλή αρνήθηκε να χαιρετήσει δια χειραψίας τον πρώην υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη. Σύμφωνα με το news247, ο κ. Πλεύρης πλησίασε την κυρία Αγαπηδάκη και της έδωσε το χέρι, αυτή όμως στην ουσία του «γύρισε την πλάτη», αφού δεν ανταποκρίθηκε στη χειραψία και τον χαιρετισμό του, αφήνοντας άφωνους όσους είδαν την αντίδρασή της.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, στη Βουλή μπροστά στα μάτια πολλών στελεχών της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων οι υφυπουργοί Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Κανείς δεν περίμενε, ούτε ο Θάνος Πλεύρης, μια τέτοια αντίδραση, καθώς ουδέποτε είχαν τίποτα να χωρίσουν.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός την προωθούσε, ακόμη και σε συνεντεύξεις Τύπου, ώστε να «βγαίνει» ως γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όπως φαίνεται όμως τα νεύρα της κυρίας Αγαπηδάκη το τελευταίο διάστημα είναι πολλά και έχει πολλούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τέτοιες συμπεριφορές, δημόσια και μάλιστα σε στελέχη του ίδιου του κόμματος, μόνο κακό στην συνολική εικόνα της κυβέρνησης κάνουν.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη βρέθηκε πρόσφατα στο μάτι του κυκλώνα μετά τις παλινωδίες για το εμβόλιο της γρίπης.

Σχετικά Άρθρα