Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου

 Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου

Δύσκολες ώρες περνά η Μαίρη Χρονοπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με πολύ σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, καθώς έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της στην Παιανία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο φίλος της, δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος την αναζήτησε για να δει τι κάνει και έμαθε από τη βοηθό της, Νίνο, τη Γεωργιανή οικιακή βοηθό που έχει στο σπίτι της, και τον ηθοποιό Θωμά Χούντα, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό της σε διάφορες περιπέτειες με την υγεία της, για το ατύχημα που είχε.

Η 90χρονη Μαίρη Χρονοπούλου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από την υγεία της τα τελευταία χρόνια. Πάντως πριν λίγους μήνες είχε πρωταγωνιστήσει στον τελευταίο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ».

Με μια μακροσκελή ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, είχε εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους τις αιτίες της απουσίας της, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί απο τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φιλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του Instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να’ μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου» είχε γράψει -μεταξύ άλλων- τότε. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στην φονική κακοκαιρία Daniel, η οποία σάρωνε τη χώρα μας εκείνες τις ημέρες.

Σχετικά Άρθρα