Χαρδαλιάς: Έχω αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορώ να ανταποκριθώ

 Χαρδαλιάς: Έχω αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορώ να ανταποκριθώ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» για την Περιφέρεια Αττικής, σε συνέντευξη του στο κανάλι της Ναυτεμπορικής, διαβεβαίωσε πως καθημερινά θα βρίσκεται «στο πεδίο, στο πλευρό του πολίτη σε κάθε Δήμο». Ο Ν. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στη θήτευση του στα κοινά, από την 12ετή δημαρχία του, στην πόλη του Βύρωνα όπου πραγματοποίησε το «96,4% των δεσμεύσεων μου», μετέπειτα στο β’ βαθμός της Αυτοδιοίκησης ως περιφερειακός σύμβουλος και στη συνέχεια ως κρατικός λειτουργός, υπογράμμισε ότι τώρα έχει αποκτήσει συνολική εικόνα της λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού.

Σε ότι αφορά την αλληλεπικάλυψη αρμοδιοτήτων ο κ. Χαρδαλιάς παρατήρησε την ανάγκη ύπαρξης ενός υπευθύνου για να λογοδοτεί κιόλας. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοιχτούν και νέοι δρόμοι για την υλοποίηση των απαιτούμενων, λέγοντας, «πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα ζητήματα αυτά δεν λύνονται στη λογική των αρμοδιοτήτων, αλλά στη λογική των δυνατοτήτων». Πρόσθεσε ότι γνωρίζει «τι πρέπει να γίνει για να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω αγκυλώσεις του κράτους και γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφήνουν τις μελέτες στα συρτάρια και τα έργα στα μισά».

Επισήμανε πως «ό,τι κάναμε στην πανδημία και πετύχαμε θα κάνουμε και στη διαχείριση της κατάστασης» και αναφέρθηκε στο σχέδιο του για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου που θα υπάγεται στον Περιφερειάρχη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε ότι αγαπά την ευθύνη λέγοντας: «Είμαι έτοιμος να το κάνω και ξέρω και θέλω και μπορώ. Έχω αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορώ να αντεπεξέλθω, έχω μία ικανότατη ομάδα ανθρώπων και ο κόσμος κουράστηκε με τις αναλύσεις. Θέλει ένα πράγμα: λύσεις» υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Σχετικά Άρθρα