Κάμερα κυκλοφορίας “τσάκωσε” σκύλο πίσω από το τιμόνι

 Κάμερα κυκλοφορίας “τσάκωσε” σκύλο πίσω από το τιμόνι

Σκύλος είχε ανάγκη να… οδηγήσει και το πλήρωσε ο Σλοβάκος οδηγός που άφησε το τετράποδο να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε πρόστιμο στον άντρα, όταν μια κάμερα κυκλοφορίας κατέγραψε τον σκύλο του να κάθεται στο τιμόνι του οδηγού και το όχημα να κινείται πάνω από το όριο ταχύτητας στο χωριό Šterusy της Σλοβακίας.

Η σλοβακική αστυνομία μοιράστηκε την πρωτοφανή είδηση στα social media κάνοντας black χιούμορ για τον ασυνείδητο και ανεύθυνο οδηγό του οχήματος. «Κύριε σκύλε υπερβήκατε το όριο ταχύτητας στο χωριό. Παρακαλώ τα δικαιολογητικά σας», αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook. «”Δεν έχω…”, γαύγισε ο σκύλος. Λοιπόν, θα πληρώσετε πρόστιμο», ανέφερε η αστυνομία στην ψεύτικη συνομιλία.

Το σκυλί είχε υπερβεί κατά 10 χιλιόμετρα την ώρα πάνω από το όριο ταχύτητας, σύμφωνα με το Business Insider. Η ανάρτηση ανέφερε ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία στο ραντάρ της αστυνομίας που έδειχνε τον σκύλο χωρίς άνθρωπο στον ορίζοντα.

Σχετικά Άρθρα