Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο μπροστά στη 12χρονη κόρη του – Πυροβόλησε και τη σύζυγο του θύματος

 Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο μπροστά στη 12χρονη κόρη του – Πυροβόλησε και τη σύζυγο του θύματος

Το αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον άνδρα μέσα στο σπίτι του τελευταίου στον Άγιο Παντελεήμονα, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του και των δυο ανήλικων φίλων της ενώ έστρεψε το όπλο και πυροβόλησε και την 45χρονη σύζυγό του η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ένα άγριο έγκλημα για ασήμαντη αφορμή, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να αναζητήσουν τις απαντήσεις από τον ηλικιωμένο δολοφόνο για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του και τον έκαναν να πατήσει τη σκανδάλη και να «πάρει» τη ζωή του 50χρονου πατέρα με καταγωγή από τη Γεωργία.

Όλα έγιναν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα, το ξημέρωμα της Κυριακής. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο διαμέρισμα του ζευγαριού με καταγωγή από την Γεωργία. Γινόταν ένα πάρτι και ήταν -όπως λένε οι πληροφορίες- καλεσμένος.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν η κόρη του ζευγαριού ηλικίας 12 ετών και δύο φίλες της ηλικίας 11 και 12 ετών. Όλα κυλούσαν φυσιολογικά όταν ξαφνικά ο ηλικιωμένος, άρχισε να εκδηλώνει περίεργη συμπεριφορά, φτάνοντας σε σημείο να βρίσκεται εαυτού.

Ξαφνικά, έβγαλε όπλο, πυροβολεί και σκοτώνει τον 50χρονο. Στη συνέχεια στρέφει το όπλο εναντίον της συζύγου του και την πυροβολεί τραυματίζοντάς στην στην ωμοπλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής που άκουσαν τους πυροβολισμούς, το 12χρονο κοριτσάκι που είδε μπροστά στα μάτια του το δράστη να πυροβολεί τον πατέρα του στο κεφάλι και να σωριάζεται νεκρός, βγήκε στο μπαλκόνι κλαίγοντας με λυγμούς και φωνάζοντας δυνατά «βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου».

Οι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο συλλαμβάνουν τον ηλικιωμένο πιστολέρο ενώ η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Γεννηματά όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει. Ο συλληφθείς κρατείται στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται υπο την επήρεια αλκοόλ.

Σχετικά Άρθρα