Απίστευτο περιστατικό στα Φάρσαλα: Άνδρας πυροβόλησε σε καφενείο επειδή δεν έβαζαν τα τραγούδια που ζητούσε – Τραυματίστηκε ένας 44χρονος

 Απίστευτο περιστατικό στα Φάρσαλα: Άνδρας πυροβόλησε σε καφενείο επειδή δεν έβαζαν τα τραγούδια που ζητούσε – Τραυματίστηκε ένας 44χρονος

Ένα αδιανόητο σκηνικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε καφενείο σε χωριό των Φαρσάλων όταν ένας 60χρονος άνοιξε πυρ επειδή δεν έπαιζαν τα τραγούδια που ζητούσε. Τραυματίας ένας 44χρονος από τα σκάγια, συνελήφθη ο 60χρονος.

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε καφενείο χωριού των Φαρσάλων, όταν άνδρας άνοιξε πυρ και τραυμάτισε με πέντε σκάγια έναν 44χρονο διότι δεν του έβαζαν τραγούδια, όπως ζητούσε γιατί οι υπόλοιποι θαμώνες ήθελαν να δουν ποδόσφαιρο.

Ο 60χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, εξαπέλυσε πυροβολισμούς τραυματίζοντας τον 44χρονο σε καφενείο του χωριού Άγιος Κωνσταντίνος των Φαρσάλων, το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο δράστης επέμενε να βάλουν τραγούδια στο καφενείο ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Αφού τσακώθηκε με υπάλληλο του καφενείου και με θαμώνα διότι δεν του κάνανε το χατίρι, αποχώρησε από το μαγαζί, μετέβη στο σπίτι του άρπαξε το δίκαννο και όταν επέστρεψε, άρχισε να πυροβολεί προς το τραπέζι που καθόταν πέντε θαμώνες μαζί.

Πέντε περίπου σκάγια καρφώθηκαν στον έναν θαμώνα που την …πλήρωσε καθώς δεν ήταν εκείνος με τον οποίο είχε έρθει προηγουμένως σε λεκτική διαμάχη ο 60χρονος και δεν είχε καμία εμπλοκή στον καυγά.

Η αναφορά της Αστυνομίας

Στην αναφορά της η αστυνομία επισημαίνει τα εξής, για το απίστευτο σκηνικό:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή των Φαρσάλων, και ειδικότερα στον Άγιο Κωνσταντίνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας Έλληνας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο ανωτέρω, ευρισκόμενος με άλλα άτομα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή των Φαρσάλων, ένεκα λεκτικής παρεξήγησης, αποχώρησε από αυτό και επέστρεψε μετά από λίγο, φέροντας κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό Έλληνα άνδρα που καθόταν σε άλλο τραπέζι του καταστήματος.

Κατά την αποχώρησή του από το κατάστημα, στον προαύλιο χώρο αυτού, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα. Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται.

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όπλο, το οποίο είχε παραποιημένο, περιέχων δύο φυσίγγια χρησιμοποιημένα, καθώς και κομμάτια φυσιγγίου και δέκα σκάγια.

Σχετικά Άρθρα