“Πέταξε” για Άγιο Δομίνικο η Ραχήλ Μακρή – Θα πάρει μέρος σε τηλεπαιχνίδι

 “Πέταξε” για Άγιο Δομίνικο η Ραχήλ Μακρή – Θα πάρει μέρος σε τηλεπαιχνίδι

H Ραχήλ Μακρή είναι μέρος της αποστολής του «I’ m a celebrity get me out of here» στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα αφιχθεί ξεχωριστά από τους υπόλοιπους παίκτες λόγω κάποιου προβλήματος σε σχέση με το διαβατήριό της.Μιλώντας σε συνεργάτη της εκπομπής «Fay’s Time» σήμερα έξω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, πριν επιβιβαστεί στην πτήση της, η Ραχήλ Μακρή εξήγησε πως πείσθηκε να πει το «ναι» στη πρόταση της Ατζούν Μίντια.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Την πήραμε με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου πιο πολύ ήταν οι παράγοντες που με παρακίνησαν να συμμετέχω. Στην αρχή είχα πει όχι, εντάξει, είναι λίγο περίεργο για μένα. Τελικά είδα ότι στο αγγλικό συμμετείχε και ο υπουργός υγείας. Εδώ βέβαια δεν είναι Μεγάλη Βρετανία κι είναι λίγο ασυνήθιστοι αλλά δεν έχει σημασία» είπε η τέως βουλευτίνα, η οποία δήλωσε απρόσβλητη από τα αρνητικά σχόλια.

«Τρία χρόνια στη βουλή άκουγα μόνο σχόλια και κλεισμένα μικρόφωνα. Νομίζω πιο σχολιασμένη πολιτικός στην ιστορία από τη μεταπολίτευση δεν υπάρχει. Επομένως ας συνεχίσουν να σχολάζουν. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ένα παιχνίδι, επομένως δεν με αφορά η (εντός εισαγωγικών) σκληρή κριτική».

Κι έκανε μια ευχή: «Αυτό που δεν θα ήθελα να συμβεί στο παιχνίδι είναι να είναι τελικά ανιαρό. Έχει πολύ ανάγκη ο κόσμος να δει κάτι ανάλαφρο, κάτι διαφορετικό, που θα έχει και το γέλιο του, τον τρόμο του».

Σχετικά Άρθρα