Γεροτζιάφας: Ο Τσίπρας δεν μπορούσε να αντέξει τους σκυλοκαυγάδες

 Γεροτζιάφας: Ο Τσίπρας δεν μπορούσε να αντέξει τους σκυλοκαυγάδες

«Σκυλοφάγωμα» χαρακτήρισε τον «πόλεμο» που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, με αφορμή την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία.

«Όλο αυτό το σκυλοφάγωμα που έχει γίνει, και συγγνώμη για την έκφραση, αλλά περί αυτού πρόκειται στις προεδρικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών που βρίσκονται στο ίδιο κόμμα και μάλλον θα συνεχίσουν να βρίσκονται, δημιουργεί πόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και τόνισε ότι «αυτός ο σκυλοκαυγάς», όπως τον χαρακτήρισε, δείχνει ότι δεν σέβονται τους απλούς ψηφοφόρους του κόμματος. «Εγώ πιστεύω ότι εντελώς ανθρώπινα αυτό το πράγμα δεν μπορούσε να το αντέξει ο Τσίπρας. Ανθρώπινα εγώ το βλέπω. Κάποια στιγμή ένας άνθρωπος λέει μπάστα, τελεία, μέχρι εδώ», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Ερωτηθείς εάν είχε διαβλέψει κάποια προσπάθεια υπονόμευσης του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεροτζιάφας δήλωσε πως ο ίδιος μιλώντας με τον κ. Τσίπρα δεν κατάλαβε πως ένιωθε υπονομευμένος.

Σχετικά Άρθρα