Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου στην Πάτρα: Οι γονείς του 3χρονου ακολουθούσαν τη Jaguar

 Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου στην Πάτρα: Οι γονείς του 3χρονου ακολουθούσαν τη Jaguar

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, κατά το οποίο σκοτώθηκαν ένα 3χρονο αγοράκι, ο παππούς του, και μια άλλη οδηγό.

Όπως έγινε γνωστό, πίσω από το μοιραίο όχημα κινούνταν με άλλο αυτοκίνητο οι γονείς του μικρού παιδιού, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως η μοιραία Jaguar δεν είχε παιδικό κάθισμα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κάτοικος της περιοχής και δάσκαλος οδήγησης, δήλωσε στον Alpha πως ο γιος του, είχε περάσει πριν το τροχαίο από το ίδιο σημείο. Όπως του μετέφερε, φέρεται να υπήρχαν λιμνάζοντα νερά, καθώς υπάρχουν αυτόματα ποτιστήρια τα βράδια.

«Ο γιος μου παρατήρησε τα νερά που υπήρχαν στο οδόστρωμα, γιατί είναι πρόβλημα για όλους μας και ήταν τυχερός που πρόλαβε και πέρασε. Είχε νερά λιμνάζοντα και στο σημείο που πέρασε το Jaguar και στο περισσότερο κομμάτι της Εθνικής Οδού είναι με λιμνούλες, γιατί ποτίζουν. Έχουν βάλει αυτόματο πότισμα τη νύχτα και υπάρχουν νερά παντού και απροειδοποίητα» είπε χαρακτηριστικά.

«Πολύ πιθανό να υπήρχε νερό στο σημείο. Ο άνδρας, που έχει έρθει από τη Γερμανία και οδηγεί όπως οδηγεί, μάλλον δεν θα περίμενε ποτέ λιμνάζοντα νερά από το πότισμα» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα