Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Κηφισιά

 Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Κηφισιά

Μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων που έγινε το βράδυ της Κυριακής (24/9) στην Κηφισιά και κατέληξε στον τραυματισμό δύο παιδιών, 15 και 16 ετών η αστυνομία προχώρησε σε 9 συλλήψεις. Οι ανήλικοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια για τα «μάτια» μιας κοπέλας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, στη συμπλοκή συμμετείχαν δύο ομάδες νεαρών. Η πρώτη, που έκανε την επίθεση, αποτελούνταν από εννέα άτομα, ενώ η ομάδα που δέχθηκε την επίθεση αποτελούνταν από 11 

Μάλιστα ένας από τους δράστες και ένα από τα θύματα γνωρίζονταν μεταξύ τους και φέρονται να είχαν συγκρουστεί και στο παρελθόν με αφορμή την ίδια κοπέλα. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο όπου παρακολουθούνται από τους θεράποντες ιατρούς, ενώ η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

«Είδαμε γύρω στα 30 άτομα να κυνηγούν δύο παιδιά. Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν με καδρόνια! Στο κεφάλι, στο σώμα, με κλωτσιές, με μπουνιές…» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ενώ σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Action24, φαίνεται η στιγμή της αιματηρής συμπλοκής. 

Ο δύο 15χρονοι τραυματίστηκαν στο κεφάλι από τα σκληρά χτυπήματα με καδρόνια, μπουνιές και κλωτσιές. Στο βίντεο που δημοσίευσε το Star διακρίνεται ένας διασώστης να τους δίνει τις πρώτες βοήθειες, λίγα λεπτά μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα εξαγριωμένων νεαρών.

Σχετικά Άρθρα