Τσίπρας σε δημοσιογράφους: Δε θα σας αφήσουμε να πλήξετε, όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ

 Τσίπρας σε δημοσιογράφους: Δε θα σας αφήσουμε να πλήξετε, όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ

«Δε θα σας αφήσουμε να πλήξετε, όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ» ήταν το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα συνομιλώντας με δημοσιογράφους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα με βλέπετε συχνά εδώ, που είναι το γραφείο μου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, εννοώντας τη Βουλή. Για την σημερινή συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη πρόσθεσε πως δεν έγινε στη Κουμουνδούρου μιας και «δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση παραλαβή».

Όταν κάποιος παρατήρησε πως ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» στον Στέφανο Κασσελάκη ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με νόημα πως «η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσώρτσιλ», λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει κανέναν να πλήξει.

Απαντώντας σε ερώτηση αν έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα στον διάδοχο του στην Κουμουνδούρου είπε πως «μαθαίνει γρήγορα» και αστειευόμενος συμπλήρωσε πως του έδωσε το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών. Η φράση του αυτή αυτή προκάλεσε την ερώτηση αν βλέπει πυρινική έκρηξη στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν νομίζω, κανέναν δεν θα ωφελούσε», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ερωτώμενος, τέλος, αν θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σήμερα το βράδυ απάντησε πως «αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός».

Σχετικά Άρθρα