Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το δυστύχημα

 Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το δυστύχημα

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, το βράδυ της Κυριακής (24/09), στην Πάτρα με τραγικό απολογισμό τον θάνατο τριών ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένα αγοράκι 3 ετών.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, o 66χρονος οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα, έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Εν συνεχεία, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με οδηγό την 53χρονη, η οποία μόλις ξεκινούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να πάρει φωτιά.

Οι τραυματίες, ανάμεσα τους και το μικρό παιδί, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, το 3χρονο σγοράκι, ο παππούς του και η 53χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Ακόμα, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 62χρονη σύζυγος του νεκρού άνδρα και γιαγιά του παιδιού. Επίσης, σύμφωνα με πληφορίες της τοπικής εφημερίδας «Πελοπόννησος», νεκροί είναι ο οδηγός της Jaguar, Δ. Σ. 66 ετών, κάτοικος Παραλίας Πατρών, ο 3χρονος εγγονός του, αλλά και η 53χρονη Μ. Α. 53 ετών κάτοικος Ρίου, η οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ (24/09), στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών.

Ειδικότερα, ένας 66χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες μια ημεδαπή γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι, ηλικίας τριών ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούσθηκε με δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 53 και 51 ετών αντίστοιχα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι θανάσιμοι τραυματισμοί του 66χρονου άνδρα, της 53χρονης και του τρίχρονου αγοριού.

Από τη σύγκρουση, επίσης, προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 66χρονος, η οποία μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Σχετικά Άρθρα