Οι πανηγυρισμοί στο γραφείο του Κασσελάκη (vid)

 Οι πανηγυρισμοί στο γραφείο του Κασσελάκη (vid)

Με πανηγυρισμούς και συνθήματα υποδέχτηκαν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εσωκομματικής αναμέτρησης ο Στέφανος Κασσελάκης, οι στενοί του συνεργάτες και συγγενείς του στο στρατηγείο της 3ης Σεπτεμβρίου.

Ο αδελφός του Στέλιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αγκάλιασε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο 75% των ψήφων, σύμφωνα με τα οποία εκλέγεται πρόεδρος με 56,69%.

kasselakis_aulonitou_

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε την αγκαλιά της μητέρας του ενώ οι υπόλοιποι παραβρισκόμενοι φώναζαν «πρόεδρος». Μεταξύ άλλων στους πανηγυρισμούς συμμετείχαν η βουλευτής Επικρατείας Αθηνά Λινού, ο βουλευτής Κιλκίς Πέτρος Παππάς αλλά και οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου και Θάνος Μωραϊτης και άλλοι.

«Του έδωσα ένα μεγάλο μητρικό φιλί και του είπα συγχαρητήρια» είπε η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή της μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων που έδειξαν ότι νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο γιος της με καθαρό ποσοστό νίκης.

kasselakis_aulonitou

Το βίντεο καθώς και φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς ανήρτησε στο προσωπικό της προφιλ στο instagram η κυρία Αυλωνίτου.

Σχετικά Άρθρα