Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη στη Βουλή – Ο διάλογός τους μπροστά στις κάμερες: “Και ο δεύτερος είναι πρώτος”

 Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη στη Βουλή – Ο διάλογός τους μπροστά στις κάμερες: “Και ο δεύτερος είναι πρώτος”

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, ευχόμενος στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι «σιδεροκέφαλος». Παράλληλα, προέτρεψε τον Στέφανο Κασσελάκη να αφοσιωθεί στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι η κοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες.

«Θερμά συγχαρητήρια από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί. Έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι σημαντικές. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλες δυσκολίες. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε μία από τις φράσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είχε αναφέρει ότι μεταξύ συντρόφων και ο δεύτερος είναι πρώτος, φέρνοντας μάλιστα και… μπασκετικό παράδειγμα.

«Ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω τη φράση που είπες πως στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος. Δεν είναι όπως στο NBA», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «εσείς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα. Πράγματι, στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος».

Σχετικά Άρθρα