Κασσελάκης: Αυτοί είναι οι άνθρωποι του Προέδρου- Οι θέσεις κλειδιά

 Κασσελάκης: Αυτοί είναι οι άνθρωποι του Προέδρου- Οι θέσεις κλειδιά

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει άμεσα το νέο του επιτελείο, πάνω στο οποίο θα στηριχτεί το επόμενο διάστημα και θα δουλέψει μαζί του μέχρι το Συνέδριο του Νοεμβρίου και έπειτα για την επόμενη εκλογική μάχη.

Έτσι λοιπόν, διευθυντής του γραφείου του αναλαμβάνει ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, που είναι συνεργάτης του Παύλου Πολάκη.

Ο Θάνος Μωραΐτης ενδεχομένως να αποτελέσει τον νέο διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο καθηγητής Νίκος Φαραντούρης θα βρίσκεται στον στενό πυρήνα των συνεργατών του, ενώ η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, Δώρα Αυγέρη, προορίζεται για εκπρόσωπος Τύπου.

Σταθερά στο πλευρό του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παραμένει ο Ναύαρχος και βουλευτής Επικρατείας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος συνοδεύει τον κ. Κασσελάκη σε όλες τις πολιτικές και κομματικές του επαφές.

“Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”

Στο στενό πυρήνα των συνεργατών του παραμένουν οι Μάρκος Χατζησάββας, Βαγγέλης Σκούφας, ο Τζουλιάν Χατζίου και η Ευγενία Κουντούρη, δεδομένου ότι “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” και τα συγκεκριμένα άτομα δούλεψαν ως συνεργάτες του Στέφανου΄Κασσελάκη καθ όλη την προηγούμενη περίοδο της διεκδίκησης της προεδρίας.

Αλλαγές στην ΚΟ

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στην κοινοβουλευτική σύνθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δέχεται εισηγήσεις για γρήγορες κινήσεις σε αυτό το πεδίο, έτσι ώστε η αντιπολιτευτική δουλειά να ανέβει επίπεδο.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη θέση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στη θέση του Διονύση Καλαματιανού. Ο αναβαθμισμένος Νίκος Παππάς, επιθυμεί να παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Τη θέση της Θεοδώρας Τζάκρη ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, είναι πιθανό να αναλάβει ο Χάρης Μαμουλάκης, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι η θέση τόσο του βουλευτή Πέτρου Παππά από το Κιλκίς, του Γιώργου Τσίπρα όσο και της πρώην βουλεύτριας Ελένης Αυλωνίτου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ο Νάσος Ηλιόπουλος, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει να έρθει σε ρήξη με την Έφη Αχτσιόγλου.

Αντίθετα θέλει να δείξει ενωτική διάθεση. Γι αυτό και ένας από τους πρώτους ανθρώπους που κάλεσε τη Δευτέρα, στην Κουμουνδούρου, ήταν ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Σχετικά Άρθρα