Εφορευτική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη συμμετοχή-‘Εκκληση προς υποψηφίους και υποστηρικτές να μην επηρεάζεται το “εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων”

 Εφορευτική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη συμμετοχή-‘Εκκληση προς υποψηφίους και υποστηρικτές να μην επηρεάζεται το “εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων”

Την ικανοποίησή του για την μεγάλη προσέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική διαδικασία εξέφρασε λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δρόσος.

«Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή. Έως τώρα πάνω από 100.000 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του και απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους υποψηφίους και τους υποστηρικτές τους να μην προβαίνουν σε ενέργειες προεκλογικού χαρακτήρα.

«Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος.

Ο κ. Δρόσος επέλεξε να κάνει τη συγκεκριμένη επισήμανση λίγη ώρα αφού δεκάδες εκλογείς δήλωσαν πως δέχονται συνεχώς στα κινητά τους τηλέφωνα SMS από το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 20:00 και έχουν ήδη ψηφίσει από το πρωί οι δύο διεκδικητές της προεδρίας, ενώ στις 17:00 περίπου ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στο δημαρχείο της Καισαριανής.

Σχετικά Άρθρα