Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: “Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα, είναι ανέτοιμος”

 Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: “Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα, είναι ανέτοιμος”

Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε η Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του περί «κρατιδίου», οι οποίες έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 22/9 η κ. Αχτσιόγλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, χαρακτηρίζοντας τον «ανέτοιμο», και σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως ζητούμενο είναι να μιλά για τη δική της υποψηφιότητα και όχι να σχολιάζει μόνο την υποψηφιότητα του αντιπάλου της.

«Έστειλε ένα μέιλ και επειδή δεν του απάντησα κατεβαίνει για πρόεδρος;»
«Μου έστειλε ένα μέιλ με κάποιες ιδέες, όπως και άλλων στελεχών. (…) Είναι κάποιες ιδέες, κάποιες έχουν νόημα, κάποιες θέλουν συζήτηση αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο. (…) Όσες φορές ζήτησα διάλογο έλαβα αρνητική απάντηση. (…) Δεν κατανοώ το επιχείρημά του: Έστειλε ένα μέιλ και επειδή δεν του απάντησα κατεβαίνει για πρόεδρος; Την Κυριακή ψηφίζουμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να αποφασίζει με βάση το πολιτικό σχέδιο. Η συζήτηση πρέπει να γίνεται επί των ουσιαστικών θεμάτων», ανέφερε απαντώντας στην αναφορά του κ. Κασσελάκη περί αποστολής μέιλ με τις θέσεις του προς την ίδια, μιλώντας στο STAR.

Ως προς την αναφορά σε «κρατίδιο», η κ. Αχτσιόγλου επεσήμανε πως: «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος, παρά το γεγονός ότι ανακάλεσε».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διαγραφών, είπε: «Η αυστηρή τήρηση των κανόνων από το μέλος έως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι κορυφαία παράμετρος για να σεβαστούμε τον κόπο όλων μας, και τον κόπο των Ελλήνων πολιτών. Οι πολίτες μας καταλόγισαν ζήτημα αξιοπιστίας, το οποίο προέκυπτε από πολυφωνία, από προσωπικές απόψεις. Η δική μου εκλογή θα συνεπάγεται μια συνολική δέσμευση σε αυτό το πλαίσιο, στην τήρηση αυτών των κανόνων. (…) Εγώ μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα αρκεί να υπάρχει σεβασμός στο προγραμματικό πλαίσιο και να μην υπάρχουν ανθρωποφαγικές επιθέσεις».

«Ορθώς ο κ. Τσίπρας επέλεξε τη στάση σιωπής. Από κει και πέρα υπάρχουν σήματα και μηνύματα και εάν δει κάποιος την αρθρογραφία, όπως αυτή του κ. Καρτερού θα καταλάβει πολύ καλά τι λέει και ξεκάθαρα λέει ότι πρέπει να σταματήσουν οι συκοφαντικές επιθέσεις», σημείωσε σε ερώτηση για το εάν πρέπει να τοποθετηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ακραία συκοφαντική επίθεση τα περί υπονόμευσης του Τσίπρα»
«Πρόκειται για ακραία συκοφαντική επίθεση που προσβάλει και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα προσωπικά. Εάν κάποιος ρίξει μια ματιά στους ανθρώπους που βρισκόταν δίπλα του, ακόμα και στην τελευταία του εμφάνιση, θα δει πως ήμουν εγώ, ο Αλέξης Χαρίτσης. Είναι δυνατό ο κ. Τσίπρας να επέλεγε υπονομευτές του στο πλευρό του; Δεν είναι προσβλητικό αυτό;» σημείωσε απαντώντας στις κατηγορίες περί υπονομευτών του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα