Αρτέμιδα: Πληροφορίες ότι βρέθηκε στη Ραφήνα το όπλο του μακελειού – Νέα στοιχεία από το αυτοκίνητο των θυμάτων

 Αρτέμιδα: Πληροφορίες ότι βρέθηκε στη Ραφήνα το όπλο του μακελειού –  Νέα στοιχεία από το αυτοκίνητο των θυμάτων

Το όπλο με το οποίο εκτελέστηκαν οι 6 Τούρκοι στη Λούτσα, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή της Ραφήνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. Πρόκειται για ένα πιστόλι, σύμφωνα με τον βαλλιστικό έλεγχο, ενώ πάνω του δεν εντοπίστηκαν στοιχεία από το DNA του δράστη.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως DNA του 32χρονου Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ προσπαθούσε να διαφύγει εντοπίστηκε τόσο στο όχημα όσο και στο σπίτι το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι «Ντάλτονς» του Μπαρίς Μπογιούν που εκτελέστηκαν.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από ίχνη DNA έχουν βρεθεί και αποτυπώματα στο όχημα των έξι που εκτελέστηκαν.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας πλέον οδηγούνται σε δύο βασικά σενάρια. Το πρώτο είναι ότι ο συλληφθείς γνώριζε τα θύματα και κατάφερε να ξεφύγει, ενώ το δεύτερο – που θεωρείται και το επικρατέστερο – είναι να αποτέλεσε πληροφοριοδότη των εκτελεστών.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος φέρεται να αποτέλεσε τον «Δούρειο Ίππο», έτσι ώστε οι δράστες να εντοπίσουν και να στήσουν την ενέδρα στους έξι. Ο ίδιος επιμένει να μην λέει το παραμικρό στις Αρχές και ισχυρίζεται ότι οι σφαίρες που βρέθηκαν επάνω του δεν του ανήκουν, αλλά κάποιοι του τις «φύτεψαν».

Σχετικά Άρθρα