Χωράνε δύο “Παππάδες” δίπλα στον Κασσελάκη;- Η αιχμή του ενός κατά του άλλου για τις τηλεοπτικές άδειες και η ηχηρή παρέμβαση Κρέτσου

 Χωράνε δύο “Παππάδες” δίπλα στον Κασσελάκη;- Η αιχμή του ενός κατά του άλλου για τις τηλεοπτικές άδειες και η ηχηρή παρέμβαση Κρέτσου

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε (συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο) πως ακρογωνιαίος λίγος της πλατφόρμας που συμφώνησε με τον Στέφανο Κασσελάκη για να τον στηρίξει είναι “η συνέχιση της πολιτικής 2015-19”. Είναι γνωστό πως ακρογωνιαίος λίθος αυτής της περιόδου ήταν ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες, γνωστός και ως “νόμος Παππά”, ο οποίος προκάλεσε σύγκρουση με τις ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών και οδήγησε στην καταδίκη του πρώην υπουργού στο Ειδικό Δικαστήριο.

Όλα αυτά, απ΄ ότι φαίνεται, ουδόλως έλαβε υπόψη του ο έτερος Παππάς, ο βουλευτής από την Βόρεια Ελλάδα, που ήταν ο πρώτος που δημόσια στήριξε την υποψηφιότητα Κασσελάκη. Ο οποίος αποδόμησε τον νόμο Παππά κατά μάλλον προσβλητικό τρόπο.

Μόνο αναπάντητα δεν άφησε ο Λευτέρης Κρέτσος τα όσα είπε χθες ο Πέτρος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra. Ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «στρατηγικό λάθος» το ζήτημα, τονίζοντας πως το κόμμα του δεν το διαχειρίστηκε σωστά.

«Το ζήτημα με τα τηλεοπτικά κανάλια το πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι ήταν στρατηγικό λάθος να πούμε ότι θα υπάρχουν μόνο 4 τηλεοπτικές άδειες. Δεν προέκυπτε από πουθενά. Δεν θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να περιορίσει τον αριθμό. Το πώς θα επιβιώσει μετά το τηλεοπτικό κανάλι είναι ένα άλλο θέμα. Το πώς θα μοιραστεί η διαφημιστική πίτα πρέπει να είναι δίκαιο. Φυσικά και πρέπει να αλλάξουν όλα. Και οι λίστες Πέτσα που δόθηκαν άδικα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθη στη διαχείριση. Είχε μια καλή και σωστή πρόθεση, αλλά δεν τη διαχειρίστηκε σωστά», είπε ο Πέτρος Παππάς.

Η απάντηση από τον Λευτέρη Κρέτσο ήρθε λίγες ώρες αργότερα.
«Τι σχόλιο να κάνεις εδώ για τον ‘σύντροφο’; Ασχετοσύνη; Αμετροέπεια: Κουτοπονηριά και κλείσιμο ματιού στους ολιγάρχες; Δεν τα εννοούσε; Όλα μαζί; Να σοβαρευτούμε γιατί θα βρεθούν πολλά άκυρα με το όνομα Τσίπρας στην κάλπη», έγραψε στο προφίλ του στο Twitter το στελέχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε τρέξει, τότε, μαζί με τον Νίκο Παππά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Προφανώς μετά τον Λευτέρη Κρέτσο, μια απάντηση στον συνεπώνυμό του οφείλει και ο Νίκος Παππάς.

Σχετικά Άρθρα